Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010

Ντοκιμαντέρ η ζωή του «Mr Playboy», Χιού Χέφνερ

«Πλέϊμποϊ, ακτιβιστής και επαναστάτης» είναι ο τίτλος του νέου ντοκιμαντέρ που «απειλεί» να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη ζωή του Χιού Χέφνερ, του ιδρυτή του περίφημου ανδρικού περιοδικού Πλέϊμποϊ, που τάραξε τα νερά τη δεκαετία του 1950 στην Αμερική.

Ο 84χρονος Χιου Χέφνερ, γνωστός και ως «ο άντρας με τις μεταξωτές πυτζάμες» ή «Mr Playboy», και πολλοί άλλοι που εμφανίζονται στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του,υποστηρίζει ότι με το Playboy συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην εξέλιξη των ηθών στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία 50 χρόνια.

Έχοντας ζήσει μια ζωή με χλιδή, χρήμα, δόξα και… αμέτρητα «κουνελάκια», την οποία θα ζήλευαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι άντρες του πλανήτη, ο ίδιος όχι μόνο λέει ότι δεν έχει χορτάσει αλλά ότι δε θα σταματήσει ποτέ την έξαλλη ζωή!

«Θα ήθελα να με θυμούνται ως κάποιον που συνέβαλε στην αλλαγή των σεξουαλικών κοινωνικών αξιών της εποχής μου» δηλώνει ο ίδιος. Λέτε ο Χιού να ήταν τόσο οραματιστής και εμείς να τον «παρεξηγούσαμε» κάθε φορά που τον βλέπαμε περιτριγυρισμένο από δεκάδες πανέμορφα «κουνελάκια»…;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...