Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Η θερμή υποδοχή της Ελένης στον Γρηγόρη μετά από 11 χρόνια!

Οι δύο παρουσιαστές και παλιοί τηλεοπτικοί αντίπαλοι, βρέθηκαν μετά από πολύ καιρό στην ίδια εκπομπή! BINTEO

"Πέρασαν τόσα και τόσα χρόνια για να μας τα φέρει έτσι η ζωή και να καταφέρουμε να ξανασυναντηθούμε.

Εγώ είχα ανέβει στη Θεσσαλονίκη για εκπομπή και ο Γρηγόρης είχε έρθει να με βρει. Για πρώτη φορά συναντηθήκαμε σε ένα περίπτερο της Θεσσαλονίκης που έβγαινε η εκπομπή.", είπε η Ελένη Μενεγάκη προλογίζοντας τον καλεσμένο της και συνέχισε: "Ήρθε στην Αθήνα, πέρασε κάποιες δυσκολίες τηλεοπτικές, βρήκε το δρόμο του. Είναι ο άνθρωπος που έχετε αγαπήσει πολύ, είναι και ο άνθρωπος που μας έχει μπερδέψει πάρα πολύ κατά καιρούς με αυτά που μας αφήνει να καταλάβουμε, με αυτά που δεν μας αφήνει να καταλάβουμε. Αυτό το παιδί τα έζησε όλα και πάρα πολύ νωρίς. Ένιωσα κάποια στιγμή ότι δεν είναι ευτυχισμένος... Εγώ θέλω να δω το φιλαράκι μου, θέλω να δω τον Γρηγόρη που γνώρισα. Τέλος"!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπήκε στο στούντιο και μετά από ένα παιχνίδισμα μεταξύ τους, οι δύο παρουσιαστές έπεσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου!

"Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αν και δεν άκουγα τι έλεγες...", είπε ο Γρηγόρης με χιούμορ και πρόσθεσε: "Έχουμε να βρεθούμε τηλεοπτικά 11 χρόνια, αλλά εσύ δεν έχεις αλλάξει. Έχω ξεχάσει λίγο και το στούντιο του πρωινού... Πάνε πολλά χρόνια".

Δείτε τη συνάντησή τους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...