Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Μενεγάκη-Μπαρμπαρίγου στις φυλακές Κορυδαλλού!

Σημαδιακή εξελίχτηκε η σημερινή τηλεοπτική συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη και της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στην εκπομπή «Ελένη».

Οι δυο γυναίκες εκτός από την κουζίνα όπου βρέθηκαν αρχικά, στη συνέχεια πέρασαν και στον καναπέ όπου συνομίλησαν για ώρα. Κάποια στιγμή η παρουσιάστρια ρώτησε την τηλεοπτική μαγείρισσα για την εμπειρία της από τα σεμινάρια που είχε κάνεις σε γυναίκες στις Φυλακές Κορυδαλλού.

«Αυτή η εμπειρία ήταν όχι απλά συγκλονιστική, ήταν ένα μάθημα ζωής. Ήταν πολύ ωραίο και αν μας βλέπουν τα κορίτσια τους στέλνω την αγάπη μου. Συγκινήθηκα πολύ εκεί. Μίλησα μαζί τους και μου έγραψαν κάτι όλα τα κορίτσια και μετά έκλαιγα σαν μωρό παιδί», είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι έχει πάει κι εκείνη στις φυλακές και μάλιστα δύο φορές.
«Έχω πάει δύο φορές στις φυλακές. Μία φορά με τον Λάκη Λαζόπουλο που έκανε μια εκπομπή και άλλη μία φορά που είχα πάει με τον Πρωινό Καφέ, είχα πάει μόνη μου δηλαδή για να κάνω κάποιες συνεντεύξεις και να μιλήσω μέσα στις γυναικείες φυλακές με γυναίκες, κι εγώ είχα συγκλονιστεί», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στη συνέχεια πρότεινε στην Ελένη την επόμενη φορά να πάνε μαζί στις φυλακές κι εκείνη δέχτηκε με έναν όρο. «Να πάμε. Εγώ θέλω να έρθω και να μαγειρέψουμε μαζί. Όποτε το οργανώσεις πες μου και θα πάμε μαζί», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.
Το επόμενο ραντεβού των δύο γυναικών, λοιπόν, κλείστηκε στις φυλακές Κορυδαλλού!

Δείτε το απόσπασμαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...