Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Αεροσυνοδός σε επιβάτες: Εγώ θα ζήσω, εσείς θα πεθάνετε - Η διαφήμιση που προκαλεί σάλο [βίντεο]


Δριμεία κριτική δέχεται το διαφημιστικό κλιπ ενός ποτού, το οποίο προωθείται με έναν... παράδοξο τρόπο. Μια αεροσυνοδός κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των οδηγιών ασφαλείας, λέει στους επιβάτες, πως αν συμβεί κάτι, αυτή θα εγκαταλείψει το αεροπλάνο και αυτοί θα... πεθάνουν.

Το διαφημιστικό κλιπ αναρτήθηκε από την τσέχικη διαφημιστική που έχει αναλάβει την προώθηση του ποτού στο YouToube, oι χρήστες του οποίου έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν ως... ηλίθιο.

Η ξανθιά αεροσυνοδός λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο αρχίζει να παραθέτει στους επιβάτες τις καθιερωμένες οδηγίες. Στη συνέχεια, όμως, κοιτώντας κατάματα την κάμερα λέει: «Εγώ είμαι η πρώτη που θα εγκαταλείψει το αεροπλάνο. Εσείς θα πεθάνετε όλοι».

Καθώς η κάμερα δείχνει τα πρόσωπα των επιβατών η αεροσυνοδός ακούγεται να λέει: «Νεκρός, νεκρός, νεκρός». Οταν η κάμερα γυρνά προς το μέρος της λέει: «Ζωντανή».

Το βίντεο καταλήγει με μια φωνή να εύχεται σε όλους μια... ευχάριστη πτήση.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η διαφήμιση δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά βάσει της λογικής και δεδομένου ότι είναι ένα... χαλαρωτικό ποτό, είναι ότι αφού δει κάποιος το βίντεο θα χρειαστεί το Zenonade (έτσι λέγεται το ποτό) για να.. χαλαρώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...