Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

Δείτε το βίντεο: Η στρατιωτική χορωδία της Ρωσίας τραγουδάει… Adele

Οι επτά ένστολοι δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας τραγουδώντας το επίσημο τραγούδι της ταινίας Skyfall


Δε τραγουδούν στρατιωτικά εμβατήρια, δεν υμνούν τη ρωσική κουλτούρα με τις φωνές τους…οι επτά Ρώσοι στρατιώτες εκπλήσσουν το τηλεοπτικό κοινό πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής στο Channel 5 τραγουδώντας Adele.

Ντυμένοι με τις αυστηρές στολές τους, οι άνδρες της στρατιωτικής χορωδίας με ύφος που δε προμηνύει τι θα βγει από το στόμα τους, οι επτά άνδρες δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας στο επίσημο τραγούδι της ταινίας Skyfall.

Παρά τα όποια λαθάκια στην αγγλικήν, οι ένστολοι κατόρθωσαν να παρασύρουν τους τρεις παρουσιαστές, οι οποίοι λικνίζονταν ρυθμικά στις νότες του τραγουδιού που έντυσε την κατασκοπική ταινία με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Γκρεκ ως 007.

Μάλιστα, στο τέλος του τραγουδιού η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως οι γυναίκες που απαρτίζουν την παραγωγή είχαν μείνει γοητευμένες από τις μουσικές ικανότητες των ένστολων.

Η στρατιωτική χορωδία ιδρύθηκε το 1928 και είναι περισσότερο γνωστή για τις κλασσικές επιλογές της, ωστόσο έχει και παράδοση στη διασκευή δημοφιλών τραγουδιών. Πριν μερικά χρόνια είχαν τραγουδήσει το Sweet Home Alabama των Lynyrd Skynyrd και είχαν διασκευάσει το Down Under των Men at Work ώστε να θυμίζει παραδοσιακό ρωσικό τραγούδι.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...