Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Βίντεο: Διασώθηκαν λίγο πριν το αυτοκίνητο τους βυθιστεί


Την τελευταία στιγμή σώθηκαν τρία παιδιά και ένας νεαρός άνδρας που επέβαιναν σε 4Χ4 που βυθίστηκε σε δρόμο του Έσεξ στη Βρετανία.


Στο όχημα επέβαιναν ο 30χρονος Scott Swinford με τον 8χρονο γιο του, την 6χρονη ανιψιά του και τον 4χρονο ανιψιό του όταν, λόγω των πλημμυρών το όχημα κόλλησε στα νερά κάτω από μία γέφυρα.

Ένας περαστικός τράβηξε βίντεο με τους τρεις διασώστες που βούτηξαν στο νερό και σχηματίζοντας μία ανθρώπινη αλυσίδα έσωσαν τα παιδιά: ήταν η 21χρονη Hannah King, η 26χρονη Emma Burles και ο 21χρονος Jordan McNulty, 21.


«Είδαμε το αυτοκίνητο να παρασύρεται από τα νερά με τρία παιδιά στο πίσω κάθισμα. Το όχημα έβγαζε καπνούς και άρχισε να βυθίζεται», περιέγραψε η King. «Όταν καταλάβαμε πως είχαν παγιδευτεί, απλά πηδήξαμε στο νερό και αρχίσαμε να κολυμπάμε προς το αυτοκίνητο. Το νερό είχε ήδη καλύψει τα πόδια τους και το κοριτσάκι είχε πανικοβληθεί γιατί δεν μπορούσε να λύσει τη ζώνη του και το νερό ανέβαινε γρήγορα. Δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε τις πόρτες λόγω του νερού κι έτσι τους βοηθήσαμε να βγουν ένας- ένας από τα παράθυρα. Μόλις βγήκαν τα παιδιά βοηθήσαμε και τον μπαμπά. Αμέσως μετά το αυτοκίνητο χάθηκε κάτω από το νερό».

Μετά τη διάσωσή, μία περίοικος τους φιλοξένησε στο σπίτι της ώστε τα παιδιά να κάνουν μπάνιο και να φορέσουν στεγνά και ζεστά ρούχα.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...