Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Βίντεο: «Καταρράκτης» στη μέση του δρόμου από γέφυρα της Συγγρού!

Κίνδυνος-«θάνατος» για τους διερχόεμενους οδηγούς το σημείο - Θλιβερή εικόνα εγκατάλειψης


Η επικινδυνότητα των αθηναϊκών δρόμων και η εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζουν οι γέφυρες, οι ανισόπεδοι κόμβοι και οι ανισόπεδες διαβάσεις της Αττικής εγείρουν πλέον σοβαρό ζήτημα για την ασφάλεια και την ίδια τη ζωή οδηγών και πεζών.

Το θέμα είχε αναδείξει σε παλαιότερο ρεπορτάζ το protothema.gr . Επιστρέφοντας, τρεις μήνες μετά, στην Καλλιρρόης, στο ύψος της διέλευσης οχημάτων στη λεωφόρο Συγγρού, οι διερχόμενοι οδηγοί αντικρίζουν ένα θέαμα που θυμίζει τριτοκοσμικό κράτος, αφού η αδράνεια των Αρχών φαίνεται καθαρά στα λιμνάζοντα νερά και τις καταστροφές που έχει υποστεί.

Ο συγκεκριμένος δρόμος (κάτω από τη γέφυρα της λεωφόρου Συγγρού) βγάζει στην κάθοδο της Συγγρού για Πειραιά, στη Χαμοστέρνας ή στη Θησέως.


Η εικόνα που αντικρίζουν οι διερχόμενοι οδηγοί εδώ και αρκετό καιρό είναι τοιχώματα διαβρωμένα, νερά να τρέχουν από τους πλαϊνούς τοίχους και μια μικρή «τεχνητή λίμνη» στο μέσο της ασφάλτου, ενώ το αποκορύφωμα είναι ο «καταρράκτης» που έχει δημιουργηθεί, εξαιτίας ενός σπασμένου σωλήνα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη γέφυρα της λεωφόρου Συγγρού.

Το βίντεο «μιλάει» από μόνο του και φαίνεται καθαρά πόσο επικίνδυνο είναι για τους οδηγούς το πέρασμα από το συγκεκριμένο δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...