Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Η πιστωτική κάρτα που γίνεται σουγιάς -Ενα gadget που θα συζητηθεί

Δεν είναι πιστωτική κάρτα κι ας έχει το σχήμα και το μέγεθός της. Δεν μπαίνει σε ΑΤΜ και δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για αγορές σε μαγαζιά. Είναι, όμως, ένα όπλο (σουγιάς εν προκειμένω) ο οποίος αναλογα τη χρήση του, μπορεί να γίνει φονικό όπλο ή μέσω αυτοπροστασίας στους επικίνδυνους δρόμους των πόλεων.


Πρόκειται για το δημιούργημα της Sinclair Design που φέρει το χαρακτηριστικό όνομα Cardsharp. Πολύ πρόσφατα βγήκε στο εμπόριο η τέταρτη, πιο βελτιωμένη βερσιόν της συγκεκριμένης κάρτας. Οι βελτιώσεις έχουν να κάνουν με την ελάφρυνση του βάρους της και την λειτουργικότητα της λεπίδας.


Η κάρτα, στην καινούργια της μορφή, είναι φτιαγμένη από αλουμίνιο και όχι από πλαστικό, όπως οι παλαιότερες εκδόσεις. Άλλες σημαντικές βελτιώσεις είναι η ενσωμάτωση μιας κλειδαριάς ασφαλείας σε δύο στάδια, ένα νέο πριτσίνι Zytel για την εξασφάλιση της λεπίδας με το σώμα, και το νέο ελατήριο με μεντεσέδες Nitinol για να εξασφαλιστεί ότι η Cardsharp4 θα παραμένει επίπεδη. Και ναι, εξακολουθεί να χωράει άνετα στο πορτοφόλι σας, και διαθέτει ακόμα το στυλ αναδίπλωσης συστήματος origami.

Οι προηγούμενες εκδόσεις πωλούνται από το Amazon, όπως και η καινούργια.Το βάρος του συγκεκριμένου gadget είναι μόλις 24 γραμμάρια, και το κόστος του είναι 67 ευρώ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ακολουθεί το επεξηγηματικό βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...