Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Πολιτική… αντιπαράθεση στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»!

Είπαμε κι εμείς θα δούμε ένα «Ελλάδα έχεις ταλέντο», χωρίς μια κοντρίτσα, μια διαφωνία βρε αδελφέ μεταξύ Ευγενίας Μανωλίδου, Βαγγέλη Περρή και Ηλία Ψινάκη;

Όχι βέβαια… Πώς θα κάνει νουμεράκια άλλωστε το talent show του ΑΝΤ1; Στη συγκεκριμένη μάλιστα κόντρα πήρε μέρος και ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Στον δεύτερο ημιτελικό ήρθε η σειρά να βγει το συγκρότημα των Rua Mat, το οποίο στους προημιτελικούς είχε και πάλι… «διχάσει» την επιτροπή με τις ρίμες τους.

Αυτή τη φορά, επηρεασμένο φαίνεται το συγκρότημα από τις δύσκολες μέρες που περνά η Ελλάδα, είπε ένα τραγούδι με άκρως πολιτικό στίχο. «10 Ρίχτερ σεισμός, στη βουλή πανικός», τραγούδαγαν τα παιδιά, ενώ σε κάποιο άλλο σημείο απευθυνόμενοι στους πολιτικούς τους είπαν «Βγάλτε το σκασμό για να μιλήσει ο λαός».

Αυτοί οι στίχοι, στενοχώρησαν πολύ την κα βουλευτού, η οποία αμέσως με ύφος 30 καρδιναλίων ρώτησε τα παιδιά:«Ψηφίζετε»; Προς τι θα μου πείτε η ερώτηση. Εμ, η Ευγενία πιστεύει ότι αν δεν ψηφίζεις δεν μπορείς να γράφεις τέτοιους στίχους, ενώ τόνισε ότι οι στίχοι των Rua Mat και παρόμοιες ιδέες προκαλούν ένα είδος… «αναρχίας»!

Ο Χρήστος Φερεντίνος, διαφώνησε ανοιχτά με την… Μπουμπούκα, λέγοντάς της ότι δεν χρειάζεται να ψηφίζεις για να προβληματίζεσαι και να εκφράζεσαι για όσα συμβαίνουν γύρω σου, ενώ ο Βαγγέλης Περρής ήταν πιο καυστικός.

«Περίμενα να αντιδράσει η Ευγενία, αλλά όχι τόσο ακραία», είπε. Τάχθηκε στο πλευρό τον παιδιών και γενικά των νέων ανθρώπων που νιώθουν θυμό και απόγνωση για όσα συμβαίνουν και τόνισε ότι οι RuaMat πρόσφεραν μια από τις καλύτερες στιγμές στα τρία χρόνια του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», καλά μπορεί να υπερβάλλει και λίγο…

Όσο για τον Ηλία Ψινάκη; Του βγήκε κι εκείνου το επαναστατικό του, τονίζοντας: «Αν ήμουν στην ηλικίας σας θα ήμουν πιο έξαλλος από εσάς»!!!

Δείτε το απόσπασμα από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...