Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε η Β. Μπάρμπα για τα περί ξυλοδαρμού της!

Σάλος προκλήθηκε το Σάββατο το απόγευμα όταν έγινε γνωστό μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, ότι η Βάνα Μπάρμπα κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της Ν. Τσικλακίδη για ξυλοδαρμό και ότι η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε και στο νοσοκομείο.

Σήμερα λοιπόν, η Βάνα Μπάρμπα, φανερά αναστατωμένη βγήκε στην εκπομπή «TV Weekend» και διέψευσε το δημοσίευμα της εφημερίδας.

«Ποτέ δεν υπήρξε ξυλοδαρμός», είπε η ηθοποιός προσθέτοντας: «Προφανώς έγινε ένα λάθος, αλλά δε γίνεται ένα λάθος να μας εκθέτει. Έχουμε οικογένειες, είναι τραγικό αυτό που γίνεται».

Η Βάνα Μπάρμπα είπε ότι όπως κάθε ζευγάρι, έτσι κι αυτή με τον πρώην πλέον σύντροφό της αποφάσισαν να χωρίσουν πολιτισμένα και αγαπημένα και τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει πώς βγήκε όλη αυτή η παραφιλολογία.

«Με είδατε στα Playmate. Σας φάνηκα να έχω χτυπηθεί; Σαφώς πέρασα μια δύσκολη στιγμή, εγώ και ο σύντροφός μου χωρίσαμε πολιτισμένα. Δύο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί αποφασίζουν να μην είναι μαζί. Από εκεί και πέρα όμως γιατί όλο αυτό;»

Βέβαια στη συνέχεια της κουβέντας από μόνη της η κα Μπάρμπα έδωσε την απάντηση για το από πού ξεκίνησε η «παραφιλολογία», όπως είπε.

Γιατί παραδέχθηκε ότι πάνω στη φόρτισή της είχε πει στον δικηγόρο της, τον κ. Αγαπηνό ότι επειδή είχε τσακωθεί με τον πρώην σύντροφό της, ήθελε να έχει μια ασφάλεια.

«Αυτό ήταν μια υπερβολική αντίδραση δική μου. Εγώ ζήτησα από το δικηγόρο μου να είμαι λίγο προστατευμένη, χωρίς να μου έχει συμβεί τίποτα και σας παρακαλώ να τελειώνει αυτή η ιστορία γιατί  πραγματικά μας θίγει».

Όσο για τη μηνυτήρια αναφορά; Ούτε κι αυτή υπήρξε σύμφωνα με την Βάνα Μπάρμπα.

«Είχα ζητήσει από το δικηγόρο μου, για να μη γίνονται πισωγυρίσματα στη σχέση, να’ χω μια ασφάλεια. Ήταν μια δική μου παρορμητική στιγμή, αλλά από μια τέτοια στιγμή να μιλάμε για ξυλοδαρμό; Το παιδί μου αν το ακούσει τι θα γίνει; Είμαι σε δύσκολη θέση και είμαι πραγματικά στενοχωρημένη», είπε η ηθοποιός.

«Παρεξήγηση» λοιπόν τα όσα γράφτηκαν, σύμφωνα με την κα Μπάρμπα!!! Έτσι για να μην ανησυχείτε κι εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...