Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Μαντέψτε! Η Ελένη πήγε ξανά για ψώνια

Τετάρτη σήμερα, τα εβδομαδιαία περιοδικά ποικίλης ύλης κυκλοφορούν και... ναι(!) η Ελένη Μενεγάκη είναι ξανά εξώφυλλο καθώς οι παπαράτσι πάλι την φωτογράφησαν την ώρα που ψώνιζε στην Κηφισιά!

Μετά το διάλλειμα των προηγούμενων εβδομάδων -όπου την Ελένη την είδαμε μεν, αλλά για ούζα με τον Ματέο και όχι για ψώνια δε- η ξανθιά παρουσιάστρια επέστρεψε στην αγαπημένη της συνήθεια.

Με ξεπλυμένο τζιν (;) φορεματάκιμοβ παντοφλίτσα του τύπου «πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία», μπλε τσαντικόμαύρο γυαλί ηλίου και βάψιμο στην τρίχα, η οικοδέσποινα του «Καφέ» έκανε ξανά μανά μια βόλτα στα καταστήματα της Κηφισιάς, λίγο πριν αναχωρήσει με την εκπομπή της για Κυλλήνη.

Τέσσερις τσαντάρες να (με το συμπάθιο) γέμισε το Ελενάκι και, αφού τις έβαλε στο πίσω κάθισμα, μπήκε στο αμαξάκι και επέστρεψε στο σπίτι.

Βρε Ελένη, την οικονομική κρίση την έχει πάρει το αυτί σου καθόλου; Μα κάθε εβδομάδα για ψώνια παιδί μου; Τόσες δραστηριότητες υπάρχουν για τον ελεύθερο χρόνο... το shopping therapy βρήκες κάθε εβδομάδα;

Τις φωτογραφίες από τα νέα ψώνια της παρουσιάστριας φιλοξενεί το περιοδικό «Hello», στο οποίο η ίδια έστειλε καιεπιστολή καθώς στο προηγούμενο τεύχος υπήρχε φωτογραφία της από τον γάμο του Γρηγόρη Γκουνάρα με τον γιο της Άγγελο.

«Στο εξώφυλλο του τεύχους 240 του περιοδικού σας υπάρχει φωτογραφία (με «μωσαϊκό» στο πρόσωπο) του ανήλικου τέκνου μου, παρά την ρητή απαγόρευση που εγώ και ο πατέρας του κ. Ιωάννης Λάτσιος έχουμε γνωστοποιήσει με επιστολή μας προς το περιοδικό σας ήδη από τις 12.02.2010», γράφει μεταξύ άλλων η Ελένη και το περιοδικό εκφράζει την λύπη τουγια το συμβάν, αποδίδοντάς το σε κακή συνεννόηση.

Δείτε τα νέα ψώνια της Ελένης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...