Τρίτη 11 Μαΐου 2010

«Μαγνητοσκοπημένη» η Ρούλα στην εκπομπή της Μενεγάκη

Με μια ολιγόλεπτη μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη αποφάσισε η Ρούλα Κορομηλά να εμφανιστεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη .Τι κι αν οι δύο τους στην πρεμιέρα του σώου εξέφραζαν χαρά και επιθυμία να βρεθούν μαζί στο πλατό; Η Ρούλα αποφάσισε να δεχθεί μόλις μερικές ερωτήσεις. Ισως βέβαια να μην ήρθε  ακόμα η ώρα να συνυπάρξουν οι δυο παρουσιάστριες.

Λίγα λεπτά πάντως μετά το τέλος της  χθεσινοβραδινής  εκπομπής η Ρούλα Κορομηλά, χαμογελαστή αλλά με αρκετά υπονοούμενα έδωσε τις απαντήσεις της στην εκπομπή «καφές με την Ελένη».

«Αντλώ δύναμη από τον εαυτό μου και κάνω  focus στη δουλειά μου »  είπε η Ρούλα Κορομηλά ενώ έσπευσε να διευκρινίσει ότι πλέον δεν ασχολείται με αυτά που γράφονται και λέγονται για την ίδια.

 Σε ερώτηση του δημοσιογράφου της..." Ελένης"  όμως «εάν ισχύει ο μύθος της εργατικής Ρούλας» η γλώσσα προηγήθηκε της σκέψης της. «Δεν παίζω με μύθους, δεν μου αρέσουν οι μύθοι, δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες, δεν μου αρέσουν τα στέμματα» είπε η Ρούλα Κορομηλα στην εκπομπή  της Ελένης.Στη εκπομπή της παρουσιάστριας που έχει χαρακτηριστεί ως η βασίλισσα της πρωινής ζώνης.

Η Ελένη Μενεγάκη από την πλευρά της μετά το τέλος του video έσπευσε να συμφωνήσει με την Ρούλα ίσως για να εκφράσει το δικό της πόνο για τα δημοσιεύματα που ασχολούνται με τις ζωές των επωνύμων  αποφεύγοντας να σχολιάσει τις δηλώσει τις Ρούλας περί… στεμμάτων. «Καλά κάνει η Ρούλα και βάζει τα πράγματα στη θέση τους είπε η Ελένη και προχώρησε παρακάτω.

Για την ιστορία να σας ενημερώσουμε οτι κανένας από το πάνελ της Ελένης δεν ρώτησε πότε θα έρθει η Ρούλα στην εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...