Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Η ροζ ταινία της νικήτριας της Eurovision


Και ενώ όλη η Ευρώπη μιλά για τη Lena Mayer, το κορίτσι που κέρδισε την πρώτη θέση στον 55ο διαγωνισμό της Eurovision, η εικόνα της σεμνής και αμήχανης γερμανίδας τραγουδίστριας τη στιγμή που ο Alexander Rybak πάει να τη φιλήσει κάνει τον γύρο του κόσμου!!!

Μα τι γλυκό και αθώο κοριτσάκι και πόσο συγκινήθηκε που το τραγούδι της κατέκτησε τις καρδιές των Ευρωπαίων, οι περισσότεροι θα είπαν από μέσα τους!!!

Αυτό το ντροπαλό κοριτσάκι λοιπόν, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, έχει λάβει μέρος σε μία σειρά που μόνο καλλιτεχνική δεν την λες… Η Lena, γυμνή και άνετη πρωταγωνιστεί σε αισθησιακές σκηνές προγράμματος που έχει προβληθεί από το γερμανικό κανάλι RTL!

Οι προκλητικές σκηνές όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς στο βίντεο δε θυμίζουν καθόλου το σοκαρισμένο πρόσωπο της Lena από το φιλάκι του Alexander…

Η γερμανική αποστολή κατάφερε να εξαφανίσει αυτό το πιπεράτο υλικό, προκειμένου να διαφυλάξει το προφίλ της Γερμανίδας. Τα γερμανικά έντυπα είχαν γράψει για το ταλέντο της και φυσικά όχι το τραγουδιστικό κι εκείνη είχε απαντήσει πως στο σπίτι της χρησιμοποιούν τις εφημερίδες, μόνο για να τυλίγουν ψάρια…

Πάντως ότι και να λέει… η σειρά αποτελεί λαβράκι!!!

Δείτε τις επίμαχες σκηνές στο βίντεο.

1 σχόλιο:

Περιμένουμε τα σχόλια σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...