Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Η Στικούδη κάνει στροφή στo... τραγούδι

Καριέρα στον χώρο του πενταγράμμου φιλοδοξεί να κάνει η Κατερίνα Στικούδη. Το μοντέλο που έγινε παρουσιάστρια μουσικής εκπομπής, φαίνεται ότι ζήλεψε τα αστέρια που φιλοξενεί κάθε Σάββατο στο Mega Star και ετοιμάζεται να ξεκινήσει να τραγουδά στα στούντιο και τις πίστες.

«Μ\' αρέσει, ξέρεις κι εσύ, έχεις πολλές ιδιότητες, τα πράγματα είναι δύσκολα, λόγω οικονομικής κρίσης παιδιά, τί να κάνουμε; Ο,τι μπορεί ο καθένας». Και η Κατερίνα φαίνεται ότι μπορεί (ή νομίζει ότι μπορεί) να χωθεί στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού ως ερμηνεύτρια.

Παράλληλα, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες την καλή χαρά» η Κ. Στικούδη αποκάλυψε ότι προετοιμάζει ψυχολογικά τους γονείς της όταν πρόκειται να κάνει μία αισθησιακή φωτογράφιση.

«Λέω στη μαμά μου: “Μαμά θα κάνω μια φωτογράφιση”. Μου λέει, “τι φωτογράφιση”; “Σε ποιό περιοδικό να πάω να το πάρω”; Λέω, “μαμά στο Nitro”. “Ααα, αντρικό δεν είναι αυτό;”, μου απαντά». Πάντως, η Στικούδη διευκρινίζει ότι «το σέξι είναι ωραίο όταν είναι μετρημένο και δεν είναι πρόστυχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...