Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Κολοράντο: Δείτε τρελή καταδίωξη εμπόρου ναρκωτικών

Προκαλούσε τροχαία και έκλεβε τα αυτοκίνητα για να ξεφύγει - Τελικά συνελήφθη από τις αρχές - Όλο το περιστατικό μπροστά στις κάμερες


Τρία συνολικά αυτοκίνητα «άλλαξε» ένας 28χρονος έμπορος ναρκωτικών στο Κολοράντο, προκαλώντας χάος στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης.


Οι κάμερες των τηλεοπτικών δικτύων κατέγραψαν όλη την καταδίωξη, κατά την οποία φαίνεται ο κακοποιός να προκαλεί τροχαία στον εθνικό δρόμο για να κλέβει τα αυτοκίνητα και να προκαλεί σύγχιση στις αρχές.

Αρχικά, ο 28χρονος άνδρας έκλεψε ένα αυτοκίνητο από βενζινάδικο, μέσα στο οποίο βρισκόταν και ένα 4χρονο αγόρι, το οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Ακολούθως, ο δράστης παράτησε το αυτοκίνητο με το παιδί και εμφανίστηκε με ένα άλλο κλεμμένο ΙΧ.

Στην προσπάθεια του να ξεφύγει απο τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν έπεσε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο, από το οποίο έβγαλε βίαια την οδηγό και εξαφανίζεται εκ νέου.

Ο δράστης οδηγώντας με ταχύτητα το τρίτο κλεμμένο όχημα συγκρούστηκε με άλλα αυτοκίνητα σε μία διασταύρωση και προσπάθησε εκ νέου να μπει σε άλλο αμάξι, όμως δεν πρόλαβε και άρχιζει να τρέχει με τα πόδια για να ξεφύγει απο τους αστυνομικούς.

Τελικά, οι αστυνομικοί τον πρόλαβαν και τον συνέλαβαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...